Melyik a kedven Twilight könyvetek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 15:47
21/42 anonim válasza:
Egyértelműen Breaking Dawn!
Ahogy Stephenie még több újat visz a történetbe, és egyidejűleg le is zárja a sztorit...ahogy minden a helyére kerül de még akkor is maradnak részek amiről nem tudunk semmit...Imádom!
Eseménydús, izgalmas, aranyos és félelmetes.
A legjobb!
22/42 anonim válasza:
Eclipse (L) A Breaking Down-nál még nem tartok : )
23/42 anonim válasza:
Egyertelmu: Breaking Dawn!!:) Es a Midnight Sun is nagyon tetszik..kar hogy nem fejezte be az irono:(
24/42 anonim válasza:
Én csak a harmadik részig olvastam. Úgyhogy az Eclipse.
Egyépként azt olvastam, hogy Steph befejezi az ötödiket.
26/42 anonim válasza:
nekem a Breaking Dawn teccik a legjobban mert az a legizgalmasabb (pl:hogy mi lesz Bellával?)
28/42 anonim válasza:
Eddig az első hármat olvastam csak és sorba is így jön a tetszéi index. Legkevéssbé: Twilight Leginkább: Eclipse
29/42 anonim válasza:
Valahol fentebb meg azt irtam hogy a Breaking Dawn, de azota elolvastam Stephenie Meyer-tol a The Host (A Burok) cimu konyvet is es mostmar ez a kedvencem:) Igaz hogy ebben es a Twilight-ban csak az irono a kozos, de en akkor is ezt imadom mostmar a legjobban!:)
30/42 anonim válasza:
Egy könyvben olvastam. :D Ami Steph-ről meg a Twilight sagá-ról szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!