Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a rukkola.hu...

Mi a véleményetek a rukkola.hu nevű oldalról?

Figyelt kérdés
én már majdnem azt hittem, hogy hűdejó, de sajnos nem egészen. egyrészt tőlem már 3 könyvet happoltak, mindhárok happoló az ország legtávolabbi pontján él, szóval csak a postázást számoltam úgy 2200 Ft-ra. ez nem is lenne probléma, hiszen majd én is szerezhetek ingyen példányokat cserébe.na igen. az első happom egy bestseller lett volna, aminek boltban elég borsos az ára. már oda voltam meg vissza, erre a rukkoló visszavonta az egészet. ez nagyon nem fair:( ennyi erővel én is lehetnék bunkó, és akkor nem küldeném el én sem postán a könyveimet, mert drága. csak én jártam ilyen szerencsétlenül? remélem, később jobb lesz:(

2012. júl. 29. 22:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem legyél már ennyire korlátolt:)

1) Ha valaki Dombóvárról happolt tőlem egy könyvet, akkor nyilván nem várhatom el tőle, hogy személyesen vegye át Pesten, mert nem mozog erre. Az egy másik dolog, hogy pechemre a legtöbben tőlem is Siklósról, Pécsről, Sátoraljaújhelyről meg isten tudja milyen messzi városokból happolnak:) De aki közelben van, az igenis megpórbálja személyesen átvenni a "rendelését".

Ez van.

Viszont ez visszafelé is így működik. Ha én happolok egy könyvet messzebbről, akkor nekem is küldik, és nekem sem kell hozzá megemelnem az elkényelmesedett hátsómat:D

Márpedig volt olyan, hogy 2-3 kötetes műveket happoltam, és a rukkoló szó nélkül küldte őket, pedig nem lehetett olcsó mulatság. Ez oda-vissza működik. Igazából akkor van gond, ha valakinek olyan a felfogása, mint a tiéd:/ Panaszkodsz, hogy neked postáznod kell, de azért ha a kedvenc könyvedet happolnád 100 km-ről, neked jól esne, hogy ingyen, minden költség, egyáltalán bármilyen utánajárás nélkül házhoz kapnád.

Azóta nagyon megszerettem az oldalt:) Én, ha az anyagiakat nézem is, a rengeteg postaköltséggel együtt is nagyon jól járok a rukkolával:) Legutóbb például sikerült bezsebelnek a Gyűrűk urának mind a 3 kötetét, persze SZEMÉLYESEN veszem át:D

2012. aug. 26. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg annyiszor el lett monda,h miért nem lehet kiválasztani,h kitől kapd/kinek add a könyvet. Ha ez lenne,akkor kb. Budapesten belül cserélődnének csak,mert ugye mindenkinek egyszerűbb személyesen átadni. De mit csináljanak a vidékiek?
2012. aug. 26. 17:59
 13/16 A kérdező kommentje:

egyébként ez nem teljesen igaz:)

ha én rukkolok, valóban nem tudom megválasztani. hogy kinek adjam a könyvem (hacsak nem vagyok olyan tapló, hogy direkt lebeszélem valakivel előre, hogy neki adom a könyvet, de ugye nem vagyok:). Én viszont ki tudom választani, hogy kitől happolok (amennyiben több elérhető példány is van egy könyvből).

2012. aug. 26. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha lehetne a kérdező kommentjére is zöld kezet nyomni, én most nyomtam volna.

Pont erről van szó. azok miatt válik rosszá a Rukkola, akik nem fogadják el a szabályokat, és csak a személyes átvételre hajtanak. Már bocs, de ez igaz. Én mindig felajánlom, amikor én happolok, hogy kényelmes-e a rukkolónak a személyes találka, de hiába lenne jó egy gyulai találkozó nekem, ha az illető Bajához vagy Gyöngyöshöz lakik közel. Érted, ugye? (Mármint Éva.)

Én eddig csak postán küldtem, és nekem is csak postáztak, mert főleg budapestiektől happoltam.

2012. aug. 26. 19:02
 15/16 laaaz válasza:

Ha valamiből 100 elérhető példány van, akkor sem tudom megválasztani, hogy lehetőség szerint egy budapestitől happoljak, ne egy záhonyitól.

Az meg, hogy a hónapokig nem válaszolnak a nekik küldött levelekre, szánalmas és elfogadhatatlan.

2013. febr. 13. 14:54
 16/16 laaaz válasza:
Pontosítás: anno ugye bekérték mindenkitől a településnevet, a happolások megkönnyítése érdekében. Aztán mégsem úgy lett, ahogy tervezték, hanem belső használatra tartották meg ezt az infót.
2013. febr. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!