Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor jön már ki a Game of...

Mikor jön már ki a Game of Thrones: The Winds of Winter?

Figyelt kérdés

Ezt már nem lehet kibírni. Martin már nem kiscsikó, mi van, ha az eposz befejezése előtt meghal?

Biztos vannak feljegyzései.. És ha meghal akkor valaki más betudja fejezni?

2012. júl. 29. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
2-3 év múlva.
2012. júl. 29. 15:52
 2/8 tsara90 ***** válasza:

Pont egy hete néztem a szerzővel egy interjút és abban mondta, hogy ebben az évben annyira elfoglalt, hogy nem tud vele úgy haladni, ahogy szeretne és idézem "a következő két, de inkább több, évig még ne nagyon számítsunk rá, hogy elkészül vele"

A minőségre várni kell... :S

2012. júl. 29. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, még egy darabig várnunk kell. :S

Egyébként ha meghal, mielőtt befejezhetné, na az oltári nagy szívás. Én tuti nem bírnám ki. Biztos rengeteg rajongó találna ki ilyen-olyan befejezéseket, de az sosem lesz az igazi. Úgyhogy reménykedjünk... :(

2012. júl. 29. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Még Martin se tudja, mikor fejezi be, de ha kijön egyből elolvasom angolul.. :) Az első 4 könyvet egy-egy év alatt írta meg, a Dance with Dragons meg 5 évbe telt neki, ugy hogy egy kicsit lelassult a végére, de azért csak várjunk türelemmel...

És ha meg is hal előtte (amit azért nem akarunk), a filmet befejezik. Martin összesen 2 embernek mondta el a teljes történetet, egészen a 7. könyv végéig, és ez a 2 ember nem más mint David Benioff, és D. B. Weiss, az HBO sorozat írói és főrendezői. Tehát a végét mindenképpen megkapjuk, úgy, ahogy azt Martin akarta, ha véletlenül lesz vele valami...de azért jó lenne rendesen olvasni, nem csak nézni.

2012. szept. 19. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az istenit már. A hapsi 64 éves, nagyapám 90 éves korában halt meg, szóval ne temessétek el élve. xD
2012. szept. 19. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyébként mi az, hogy túl elfoglalt..?

Egyetlen dolga, hogy befejezze a regényciklust :D

Mondjuk szerintem már megírta az egészet, csak húzza, hogy jobban várjuk, nagyobb felhajtás legyen, a sorozatra irányuljon most minden figyelem.

(Gondolom ezt abból, hogy a 4-5 könyvet egyszerre írta meg, csak ugye szereplők szerint kettéválasztotta, és az ötödik könyvre is évekig vártunk.. :( )

2013. jan. 12. 22:52
 7/8 mistyc7 válasza:

Ezen a kérdésen de jót nevettem! :D

Imádkozzunk az egészségéért!!! ;)

Szokott a honlapján közzétenni fejezeteket! De nem találtam még fordítást. Sajnos nekem magyarul volna jó.. :(

2013. jún. 17. 18:20
 8/8 anonim válasza:
100%

Találtam egy fejezetet!

[link]

2013. aug. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!