Milyen könyvet ajánlotok egy 12 éves lánynak? Sok mindent olvastam már és kicsit kifogytam az ötletből, hogy mit olvassak.
a twilightot hagyd ki. ;)Csodaidőktertalógia Raana Raastól, Éhezők viadala, Rajongák(Polly Schulmantól), Vérmacska 1 és 2. ;)
13/L
Darren Shan: Rémségek cirkusza. 12 könyv, mindegyik nagyon jó, imádom :'D A filmhez ne bizonyíts, az egy nagy rakás sz@ar a könyvhöz képest. Ha nem jön be, akkor Kristin Cashore: A garabonc, és Zsarát.
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő naplóját én is 12 évesen olvastam.
Thomas Brezina: Hét tappancs gazdája, Penny. Aranyos történetek, de már nem ez a tipikus pelenkás, hanem annál azért több érettséget követel.
Katherine Applegate: Szívzűrők-sorozat. Nem annyira durva, 12 évesen kaptam meg belőle az első részt, negyon tetszett... Aztán... Ha Harry Potterrel megbirkóztál, olvasd el a legjobb könyvet, a Gyűrűk Urát. Alig 1400 oldal.:) Jó olvasást, remélem segítettem valamennyit.
Bocsi, előző vagyok
A filmhez ne *viszonyítsd*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!