Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kitalált középkor és Magyarok...

Kitalált középkor és Magyarok a kitalált középkorban. Ti hisztek benne?

Figyelt kérdés

Ti hisztek abban amit Heribert Illig állít a könyveiben?

Vagyis hogy 297 év be va toldva a történelmünkbe, és valójában nem 2012 van most, hanem 1715?

2012. júl. 25. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez inkább a tudományokhoz illik mint a szórakozáshoz.

Én speciel nem értek egyet vele. Sokat csúsztat és igyekszik a kontrasztokat a saját javára manipulálni. Tehát a reálisnál nagyobb színben tünteti fel azt amit a saját javára fordíthat. A globális kronológia ellentmondásaival pedig nem foglalkozik érdemben.

2012. júl. 25. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
Épp nemrég hallottam erről :) Hát szerintem ha igaz lenne, sokkal több szakember jönne rá erre magától... De persze jól hangzik ez is... De persze itt jön a kérdés, hogy mi van, ha igaza van? Ki nem tesz rá magasról a mai, rohanó világban, ahol már egyre kevésbé érdekes a múlt... (én ugyan nem ezen a véleményen vagyok, sajnos sok ember azonban igen)
2012. júl. 25. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg éppenhogy a szakemberek, a történészek azok, akik a leginkább tagadják ezt az elméletet, mert szembemegy azzal, amit évtizedek-évszázadok óta szajkóztak. Saját magukat szégyenítenék meg, ha hitelt adnánk neki, mert akkor kiderülne, hogy ők maguk semmit újat nem tettek le az asztalra. Sokkal könnyebb Illiget "eretnek"-nek nyilvánítani, mint utánajárni a dolognak. Persze ettől még tévedhet Illig is...
2012. szept. 26. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsóval értek egyet.
2013. dec. 19. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
16%

Ez nem hit kérdése, mind csillagászatilag, mind régészetileg nem tartható a kitalált középkor nevű elmebaj. Aki mást mond, vagy szimplán hülye, vagy hazudik.

Gondolkozz már, kérlek, a 600-as években sehol nem volt még az iszlám, a 900-asban meg a fél világot uralta... annyira szánalmasok, akik ilyenekben hisznek, annyit lehet nevetni rajtuk

2015. ápr. 18. 23:16
 6/6 anonim válasza:
A "kitalált középkor" baromság. Ennyi
ápr. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!