Zsolti poénjai, és az, ahogyan egy ilyen humoros srác, mint Zsolti, tud rendes párkapcsolatban élni Kingával... :) Ez lenyűgözött. :)
Meg persze a: "-Virág, tedd le a kecskét!" szövegen is sokat mosolyogtam. :D
2012. júl. 20. 19:33
2/8 anonim válasza:
Imádom, hogy mindig vannak még a szünetben is tökjó programok..bár lennének ilyenek az én sulimban is:D éés szereplők közül Virágot és Ricsit szeretem a legjobban, Virágot azért, mert hasonlít rám, Ricsit pedig azért, mert olyan laza meg jófej:D Így következtetés képpen a kedvenc párosom a Virág-Ricsi páros:)) amúgy kevesebb mint 5 óra múlva az szjg 7-nek a teljes borítója megtalálható lesz ezen az oldalon: [link] :DD puszpáá
2012. júl. 20. 19:38
3/8 anonim válasza:
én az egészet. :) azt, hogy teljesen általános. de azért mégse, mert amikor olvasom, és visszatérek a valóságba rádöbbenek, hogy milyen szerencsétlen vagyok. nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel.
részek közül, amikor Reni olyan kis esetlen, és Cortez segít neki. vagy Virág kirohanásait (pl: póni.:D). Kinga oltásait. Dava aranyosságát. Zsolti hülyeségeit. Ricsit, mert annyira imádja Virágot. :) stbstbstb. szóval az egészet.
2012. júl. 20. 20:06
4/8 anonim válasza:
előző vagyok, az előbb elírtam. Dave*
2012. júl. 20. 20:06
5/8 anonim válasza:
Nekem az tetszik, h. egy osztályból ennyire erős kötődésü baráti társoság lett, h. Cortezék társasága nem botrányokkal és szivatásokkal lett menő, hanem egyszerüen erre születtek, h. nem utálnak ki senkit. Na meg persze a poénok:D
2012. júl. 22. 13:50
6/8 LDorii válasza:
A beszólásokat. :D Igazából a kedvenc szereplőim a fő szereplők, Tehát Reni, Cortez, Virág, Ricsi, Macu, Dave, Zsolti és Kinga.Nekem igazából Macut és Davet csak úgy jó kiondani, hogy Macu és Dave. Úgy hogy Macu, Dave úgy nemjó. Csak Macu és Dave. :D Nekem nagyon tetszenek a párok, kedvencem Reni-Cortez és Kinga-Zsolti. Utóbiakat azért imádom mert olyan poénokat vágnak egymás fejéhez... :D Jelenetek közül az Elsőből Szeptember 8, a másodikból úgy különösebben nincs kedvencem, a harmadikban Dec.31(Perszehogy!!!), a negyedikben a Balatoni kirándulás, az ötödikben December 20, a hadodikban az egéész. :D
2012. júl. 24. 20:52
7/8 anonim válasza:
A poénokat és azt, hogyha épp nem tudom mit kezdjek magammal, csak leemelek egy SZJG-t a polcról és máris kapok ezer meg egy ötletet filmre, könyvre, zenére... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!