Melyik könyv ez?
Figyelt kérdés
Régen olvastam, és azóta jó pár száz könyvet is, ezért biztos keverni fogok, de megpróbálom :D
Valami fiúról szól (?) és a lényege h ellene fordulnak a szobrok. Valami osztálykirándulás az eleje, és vlahogy megsérti a szobrokat vagy nem tudom, és asszem megakarják ölni, de segít neki egy szobor, vagy egy vadász, nem tudom. Egy lány is jön majd. Ennyire emlékszek, sok sikert :D Ja és asszem Londonban játszódik.
2012. júl. 18. 14:15
2/6 A kérdező kommentje:
mi?
2012. júl. 18. 16:19
3/6 A kérdező kommentje:
ja csak elírtam...
2012. júl. 18. 19:26
4/6 anonim válasza:
A Nils Holgersson csodálatos utazásában volt egy ilyen jelenet, de kétlem ,hogy ezt a könyvet keresnéd, mivel nem osztálykirándulásról szól, és Svédországban játszódik :D
5/6 A kérdező kommentje:
Londonban játszódik, az biztos, és egy másik szobor segít neki!
2016. jún. 19. 22:42
6/6 A kérdező kommentje:
Hallod, első, nem is írtam el semmit.
2016. jún. 19. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!