Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nyugtassatok meg. Izgalmas ez...

Gergő321 kérdése:

Nyugtassatok meg. Izgalmas ez a könyv?

Figyelt kérdés

egyszerűen gyűlölök olvasni.mindig nehézkesen mentek a kötelező olvasmányok és általában nem is értem 1iknek se a végére.Most megyek 8adikba 14 éves vsgyok és anya a kezembe nyomta a következő kötelező olvasmányt a légy jó mindhalálig-ot. míztassatok. Jó ez a köny ? izgalmas?

sajnos nagyon cssekéj az érdeklődési köröm. egyedül az informatika és az akció érdekel.(na meg a p o r n ó de az minden fiúra jellemző XD) pl a számítógépem kézikönyvét magyarul és angolul is kiolvastam.

2012. júl. 17. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd,lehet hogy nem fog tetszeni,ezt embere válogatja.

Biztatásul annyit,hogy értékes regénye a magyar irodalomnak,és általa talán kinyílik az érdeklődési köröd ezen értékek felé.

Különben egyszer érdemes elolvasni,még akkor is ha nem merítesz belőle nagyot!A műveltségedet mindenképp gyarapítja!

Minden jót!

2012. júl. 19. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem az volt az egyetlen kötelező, amit nagyon szerettem általánosban. 2 nap alatt kiolvastam. Szerintem ez könynebben érthetőbb és kevésbé nehézkesebb a nyelvezete, valamint nem érzed úgy, hogy áll a történet, pedig elolvástál 100 oldalt.
2012. júl. 20. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Unalmas. Én sem olvastam el anno.
2012. júl. 27. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!