Tetszett nektek E. L. James- A Szürke ötven árnyalata?
Figyelt kérdés
Ki olvasta már, mi a véleményetek róla!2012. júl. 15. 21:42
21/23 anonim válasza:
Én 2 nap alatt kiolvastam mind a két részt..:D és imádom.. és nem a szex miatt..vagy valami. lehet néha undoritó..(ahogy mondják) de ha arra vagy kiváncsi,hogy Christiannak..mi a múltja..meg mit rejt..akkor qurva jó könyv.:) És akik úgy kritizálják,hogy else olvasták a másodikat..annak leírnám,hogy abból látszik igazán,hogy nem ezek a szado-mazo cuccok a legnagyobb durranás..nem arra lett alapozva a könyv.:DD L/15
22/23 anonim válasza:
Én kb. a feléig bírtam... Az alaptörténet alapból nem tetszett, és Anastasia Steel a legirritálóbb, legbutább női karakter Bella Swan után. Egyáltalán nem tudtam vele azonosulni. Mr. Grey karaktere eleinte elég egysíkú volt, a könyv felénél azonban kezdett érdekessé válni, kár, hogy nem volt idegzetem tovább olvasni ezt a remekművet. A könyv nyelvezete elég primitív, és a magyar fordítás egyszerűen nevetséges, és emiatt sokszor kizökkentem a történetből, mert egyszerűen röhögnöm kellett. Sokan utaltak előttem az Oroszlánkirályra, de nekem a személyes kedvencem a szentséges b*sszantyú volt. Baromira idegesített az is, amikor a csaj állandóan a belső istennőjére és a tudatalatti énjére utalt. A 20. "a belső istennőm..." kezdetű mondatnál már agyvérzést kaptam. Most már tudom, hogy igenis van alapja a rengeteg negatív kritikának, amit erről a könyvről olvastam. És kérem vissza az elpusztult agysejtjeimet.
23/23 anonim válasza:
Egyébbként úgy nem nehéz rehord eladásokat produkálni, hogy ezt a könyvet adják egy másik könyv mellé mint repi ajándék.Mert annó jó asokáig igy promótáltzák ezt a hulladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!