Milyen szabályok vonatkoznak egy képregény kiadására?
Figyelt kérdés
Milye követelményeknek kell megfelelnie és mennyibe kerülhet az egész összesen? (tudom, hogy nagyon drága) Próbálkozott már valaki ilyesmivel?2012. júl. 15. 10:33
1/4 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy saját készítésű képregényt akarsz kiadni (tehát amit Te vagy ismerősöd készített) vagy külföldön megjelenőt (mondjuk Pókember, Batman stb.)....
Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést, itt már egyszer kérdezték ugyanezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__25153..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajátot!
2012. júl. 15. 17:45
3/4 anonim válasza:
Akkor jogdíjat legalább nem kell fizetned...
Keresned kell egy jó nyomdát...kinyomtatni néhány példányban, s járni a különféle képregényes rendezvényeket az országban, hogy bemutasd és áruld a kiadványodat, hogy megismerjék azt.
4/4 anonim válasza:
Sajnos Magyarországon vajmi kevés esély van rá, hogy kiadjanak "újonc" szerzőtől képregényt. Sajnos, hiába verik a mellüket, hogy így-úgy, támogatni kell a fiatal tehetségeket, sajnos az van, hogy a kiadók nem merik bevállalni az újdonságokat az esetleges bukás miatt. Ha ki akarod adni a képregidet, próbálj megteremteni egy magánkiadásra való összeget. Én is ebben a cipőben járok, és már végigkuncsorogtam az összes magyar kiadót, amelyek adtak ki képregényeket, és adnak ki a mai napig. De próbálkozz velük Te is, hátha nagyobb szerencséd lesz. Pl Vadvirágok, Fumax, Delta vision, Képes Kiadó, Egmont, attól függ, milyen stílusú a képregid. Nézz körül, és írj e-mailt... de ne nagyon számíts pozitív fogadtatásra. Amit még tanácsolni zudok, hogy tedd fel online a képregidet, és népszerűsítsd a fórumokon, esetleg fordítsd le több nyelvre, hátha valami nagykutya kiszúrja. :) Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!