Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki elolvasta már az...

Valaki elolvasta már az összes Trónok Harca kötetet? Ki lesz a végén Westeros uralkodója?

Figyelt kérdés
A sorozatot nézem, a könyveket pedig tervezem, hogy megveszem, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ki nyer a végén. Valaki lenne kedves és elmondaná? (SPOILER-es válaszok jöhetnek, úgyhogy, aki nem akarja, hogy lelőjék a poént, ne olvassa tovább!)

2012. júl. 13. 13:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Itt és most Daenerys lehet Azor Ahai. De szerintem Beric Dondarrion volt. (Ugye hetedszerre meghalt, ha ugye...) Hasonlítsátok össze az istenerdő-királyégetős Melisandrét a Héttemplomábannemimádkozunk,haaseptonokúgykérik Thorossal. De ezt az elméletet nem támasztja alá semmi, csak hogy Beric hatszor föltámadt, és hetedszer, Catelyn feltámasztásába halt bele, akit Thoros, aki meg Bericet...

És van menő lángoló, meleggel rendelkező kardja, ami valahogy a vérétől gyullad meg, és nem megy tönkre a tűztől. (Kardok vihara: 289. oldal környéke)

2013. júl. 18. 20:05
 22/23 anonim válasza:
Jah meghal. De van mellette egy papnő...
2015. júl. 15. 11:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Ezt hol olvastátok, hogy a kardja nem megy tönkre a tűztől? Én most fejeztem be a kardok viharát, de nem rémlik ilyesmi..
2015. okt. 31. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!