Valaki elolvasta már az összes Trónok Harca kötetet? Ki lesz a végén Westeros uralkodója?
jon-nak ott van melissandre.
100,hogy feltámasztja.
ha olvastad a könyvet,akkor eléggé egyértelmű szerintem.
az egyik ok,hogy a legtöbben nem fogták fel,hogy nem a vadak az igazi ellenség,hanem a mások.
jon meg odavitte a vadakat a falra.
a másik meg,hogy személyes okból el akart indulni rendet tenni deresbe,saját hadseregeként felvonultatva a vadakat és az őrséget.
Davos Rickonért megy.
Tökmindegy, mi az öröklődési rend, Dany úgy sétálgat a sárkányok lángaiban, meg a sima tűzben is, hogy meg sem perzselődik, mellesleg ő keltette ki őket. Ha beröppen a fekete hátán, megnézem azt, aki majd a törvényekre mer hivatkozni.
Aki még szerintem Targaryen lehet, az Meera Reed. Méghozzá Lyanna gyereke. (dátumban stimmel és logikus döntés lett volna nem Deresbe vinni, hanem elrejteni)
Illetve szerintem még csavar lesz, hogy Melissandre meg Stannis, meg a többiek (a feltámasztottakkal is) a gonosz istent szolgálják. Tehát már Cat sem Cat. :D Ezt abból is gondolom, hogy mire és hogyan akarja kényszeríteni Brienne-t.
Meg nem utolsó, hogy a szarvas címer a lángokban erősen hajaz a mi Sátán képünkhöz. xD De ez lehet véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!