Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki elolvasta már az...

Valaki elolvasta már az összes Trónok Harca kötetet? Ki lesz a végén Westeros uralkodója?

Figyelt kérdés
A sorozatot nézem, a könyveket pedig tervezem, hogy megveszem, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ki nyer a végén. Valaki lenne kedves és elmondaná? (SPOILER-es válaszok jöhetnek, úgyhogy, aki nem akarja, hogy lelőjék a poént, ne olvassa tovább!)

2012. júl. 13. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

jon-nak ott van melissandre.

100,hogy feltámasztja.

2012. okt. 21. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:
Mi lehetett a kiváltó ok h megtámadták?
2012. okt. 22. 14:50
 13/23 anonim ***** válasza:

ha olvastad a könyvet,akkor eléggé egyértelmű szerintem.

az egyik ok,hogy a legtöbben nem fogták fel,hogy nem a vadak az igazi ellenség,hanem a mások.

jon meg odavitte a vadakat a falra.

a másik meg,hogy személyes okból el akart indulni rendet tenni deresbe,saját hadseregeként felvonultatva a vadakat és az őrséget.

2012. okt. 22. 17:29
 14/23 anonim ***** válasza:
És előző szerinted ki Hidegkéz? Én Benjen Stark ra gondoltam
2012. okt. 24. 19:36
 15/23 anonim ***** válasza:
mivel benne van a könyvben,hogy ő az,ezért ez nem kérdés.
2012. okt. 24. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:
benne van?
2012. nov. 3. 14:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Hol van benn ez a könyvben én ilyet nem olvastam. Bran csak észrevette volna, hogy a nagybátyja.
2012. nov. 3. 19:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Jaja
2012. nov. 3. 19:43
 19/23 anonim ***** válasza:

Davos Rickonért megy.

Tökmindegy, mi az öröklődési rend, Dany úgy sétálgat a sárkányok lángaiban, meg a sima tűzben is, hogy meg sem perzselődik, mellesleg ő keltette ki őket. Ha beröppen a fekete hátán, megnézem azt, aki majd a törvényekre mer hivatkozni.

Aki még szerintem Targaryen lehet, az Meera Reed. Méghozzá Lyanna gyereke. (dátumban stimmel és logikus döntés lett volna nem Deresbe vinni, hanem elrejteni)

Illetve szerintem még csavar lesz, hogy Melissandre meg Stannis, meg a többiek (a feltámasztottakkal is) a gonosz istent szolgálják. Tehát már Cat sem Cat. :D Ezt abból is gondolom, hogy mire és hogyan akarja kényszeríteni Brienne-t.

Meg nem utolsó, hogy a szarvas címer a lángokban erősen hajaz a mi Sátán képünkhöz. xD De ez lehet véletlen.

2013. jan. 30. 23:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem Stannist Mel nagyon átvágja és mindvégig Jont vagy Danyt tartotta a fényhozónak.
2013. jan. 31. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!