Kitől kérdezhetem meg, hogy mi a véleménye az írásomról?
Ha az ember írogat, legyen az szépirodalom, de akár csak újságíró próbálkozások, fontos a visszajelzés. Olyannal még nem próbálkoztam (mert szerintem felesleges), hogy "nagy embereknek" elküldeni az írásaimat visszajelzés reményében.
De ti mit mondtok, kinek mutathatja meg az ember, aki mond egyfajta reális, értékelhető véleményt?
Én suliújságos vagyok, ezért van egy tanárom, aki szívesen elolvassa az ilyeneket, bár ez nem főleg nekem fontos, mert nem szeretek annyira írni.
Esetleg családtagoknak, ha mered, csak az a baj, hogy tőlük nehezen kapsz reális visszajelzést.
A "nagy emberekre" szerintem felesleges számítani. Mit vársz, kritikát? Ők tényleg elmondják, de biztos te is olvastál már olyan könyvet, ami a nagy emberektől sok kritikát kapott, ennek ellenére az olvasók imádják. Szerintem kérdéseddel ne fölfelé, hanem lefelé az olvasóközönséghez fordulj. Ide is szoktak fölrakni olyan kérdést, hogy "Hé, tetszik ez a részlet a könyvemből?", de akár indíthatsz blogot is, vagy anobiman felteheted valami másik oldalra, ahol hozzá lehet szólni. Legalábbis én ennek a híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!