Aki olvasta a Fehér farkas (Bree Despain) című könyvet mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
érdemes lenne megvásárolnom?2012. febr. 26. 13:59
1/7 A kérdező kommentje:
jaj és még annyi,hogy ez ugye nem egy másik könyv folytatása?
2012. febr. 26. 14:04
2/7 anonim válasza:
Az első része a Dark divine (Fekete bárámy) Nekem az első része nagyon-nagyon tetszett, és a második is, csak annak vmi nagyon rossz a vége. Remélem a 3. nál megoldódik a baj.
3/7 anonim válasza:
:(( rossz lesz? pedig kedvenc könyvem -.-
4/7 anonim válasza:
Mondjuk hallottam, h Gabriel bekavar majd vagy mi
5/7 anonim válasza:
A Fehér farkas a Fekete bárány folytatása.Nagyon jó mind a kettő.Nekem a Fehér farkas jobban tetszett, mert izgalmasabb.De érdemes megvenni!!!Olvasd csak el! Nem bánod meg!
6/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó! Három nap alatt kiolvastam mind a három részt! Igaz, hogy a fehér farkasnak nem volt valami jó a vége, de a farkashalál szerintem mindent visz. :) Ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!