Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem értem Alice látomásait a...

Nem értem Alice látomásait a Twilightban. Valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Amikor még alig ismerik Bellát akkor mondja hogy látja h Bellával majd jó barátok lesznek. De Alice a jövőt az alapján látja hogy vki eldöntött vmit. Szóval ha ő eldöntötte h majd jóba akar lenni Bellával akkor azt látja h jóba lesznek. Szóval nem értem, hogy miért lepődött meg azon hogy majd barátok lesznek, mert ahhoz h ő azt lássa, ahhoz el is kellett döntenie. Ha nem döntötte volna el, akkor nem látná?!
2009. júl. 10. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alice azt is látja, ha valaki a jövőben el fog döntetni valamit. :D Például: azt is látta, hogy Edward elviszi Bellát a mezőre, pedig Edward azt csak a látomás után pár hónappal döntötte el.

Látta, hogy barátok lesznek Bellával, pedig ez (valószínűleg) csak akkor történt volna meg (vagyis akkor döntötte volna el), amikor Edward elviszi Bellát a Cullenékhez és bemutatja Alicenak. Alice azonban látomásai miatt korábban tudta, hogy kedvelni fogja Bellát.

Ööö, remélem érthető... :D

2009. júl. 10. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Alice a jövő egy töredékét látja. És a jövő változhat is, mint például akkor, amikor Bella majdnem átváltozott az Alkonyat végén vámpírrá. Alice azt mondta Edward-nak hogy hagyja, mert ő látta, hogy megtörténik. De közben ők döntik el, hogy mi lesz és nem minden látomása jön be.
2009. júl. 10. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Alice azt látja ami egy bizonyos személy döntésein alapuló jövő. Pl.: Megígéred vkinek h elmész egy buliba és ő azt látja h ott táncolsz vagy akármi. De te rájössz mielőtt elmennél h nem birsz elmenni akkor egy idő után amikor rájössz akkor ő azt fogja látni amit a buli helyett csinálsz vagy fogsz csinálni.

Érted?

2009. júl. 11. 20:08
 4/4 anonim válasza:
Szerintem azért lepődhetett meg, mert fennt állt a lehetősége annak is h Bella nem szereti majd...
2009. aug. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!