Ajánlanátok nekem tini könyveket?
Figyelt kérdés
Tini lány vagyok. Szeretnék szerelemről szóló könyveket olvasni. Napló formában vagy bármi. Akár fiú szemszögénből is. Olvastam már a Szent Johanna Gimit, Csitt cittet. ehez hasonlókat keresenék.2012. júl. 5. 14:31
11/19 anonim válasza:
Egy igazi amerikai lany
fallen
tizenharom okom volt
csitt csitt
Torment
luzerek es balkiralynok
ejfeli bal
12/19 A kérdező kommentje:
Nemtudjátok a Tormnet-et honnan tudom letölteni, mert vagy csak részlet, vagy csak angolul találom és igen elolvasnám:)
Egyébként nagyon köszönöm a sok könyvcimet!
2012. júl. 10. 09:45
13/19 chrishu válasza:
A Darren Shan: Vámpírkönyvek nevű 12 részes sorozatot ajánlom.
Egy fiú szemszögéből van megírva az, hogy hogyn változik vámpírrá és hogyan alkalmazkodik az új életmódhoz
14/19 anonim válasza:
Én is ajánlom a Neveletlen hercegnő naplóját ! Én is azt olvasom , és alig tudom lerakni , nagyon humoros és jópofa . Van benne szerelem , izgalom , és még helyeket is tudhatsz meg belőle !
15/19 A kérdező kommentje:
ez az a neveletlen hercegnő amiből film is készült?
2012. aug. 8. 16:42
16/19 anonim válasza:
Igen , készült belőle film is .
17/19 anonim válasza:
Claire Loup - Amikor életemben először
Cecily von Ziegesar - Bad Girl összes rész (8)
Sarah Mlynowski - Buli és bájital
18/19 anonim válasza:
Nekem vannak eladó könyveim, ha valakit érdekel! :)
19/19 anonim válasza:
Hűvösvölgyi suli...ez a Szent Johanna gimi után nem biztos, hogy fog tetszeni, de szerintem jó könyvsorozat
Egy ikerpár titkosnaplója...sokan kritizálják, de szerintem egész jó a story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!