Valaki ajánlana nagyon jó könyveket?
Dan Brown könyvei: A da Vinci-kód, Angyalok és démonok, A megtévesztés foka, Digitális erőd, Az elveszett jelkép.
Misztikus (romantikus is): Anne Rice: Interjú a vámpírral, Lestat a vámpír, A kárhozottak királynője, A csontok szolgálója, A múmia.
Jay Asher - Tizenhárom okom volt
Egy öngyilkos lányról szól,szerintem nagyon kreatív ötlet,nem tudtam letenni!
Alice Sebold: Komfortos mennyország - lebilincselő, egyszerűen fantasztikus :)
Leslie L. Lawrence könyvek
J. D. Salinger: Zabhegyező
Alex Flinn- Beastly (A Szépség és a szörnyeteg modern, abszolút életszerû feldolgozása. Életszerû alatt nem azt értem, hogy nem fantasy, hanem azt, hogy a mai világ sötét- és egyben napos oldaláról ír. Ha nem akarod elolvasni, filmben is megnézheted, Alex Pettyfer a fôszereplô *-*)
Ott van még a Burok. Tudom, hogy a nyálgép Twilight írója a szerzô, de ne ítéld el, az elején egy kicsit én is ódzkodtam tôle, de ez a könyv fantasztikus. Ez a világ legjobb könyve, pedig hidd el, könyvfan létemre több száz könyvet tudhatok magam mögött! (Oké, az egy kicsit túlzás, hogy több százat, de akkor is sokat) Mondjuk annyi, hogy ez inkább amolyan science fiction- fantasy keverék, de biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!