Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvek vannak egy...

Milyen könyvek vannak egy antikváriumban?

Figyelt kérdés
Vannak újabbak is? És kb. milyen árban vannak? (nem csak az újabbak). Még soha nem jártam antikváriumba, de igazából főként Jack London regényei érdekelnének. Azok csak meg vannak egy antikváriumban, nem?

2012. júl. 3. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak újak és régiek is. Az ár a könyv állapotától, kiadásától és attól függ, hogy milyen népszerű.

Összehasonlításképpen most a héten ezeket vettem:

Dean R. Koontz - Rossz hely - 500 Ft.( új ár olyan 2000 Ft szokott lenni)

Steve Berry - A templomosok öröksége: 1.800Ft ( új ára 3.800 Ft.)

Robert Merle - Mesterségem a halál - 500 Ft. ( új ár 2.700 Ft)

Leon Uris - Mila 18 - 1.800 ( ezt pillanatnyilag nem lehet újonnan megvásárolni)

Antikváriumtól függ, de 500-1000-2000 ft. körül van általában a könyv ára. Jack London sok szokott lenni és nem is szoktak drágák lenni, mivel nem új kiadványok.

2012. júl. 3. 12:27
 2/3 anonim válasza:

Én az antikvár.hu-nál szoktam vásárolni, igaz többnyire képregényeket.

[link] itt ha legörgetsz vannak új könyvek is a régiek pár száz forintba kerülnek és a többit elő tudod jegyezni. Remélem segítettem.

2012. aug. 3. 11:35
 3/3 anonim válasza:
Jajj, úgy látszik, hogy nem tudok keresési oldalt mutatni. Írd be a keresőbe, hogy Jack London és ott lesznek amiket írtam.
2012. aug. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!