Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Coelhot olvashatok 13 évesen?...

Coelhot olvashatok 13 évesen? Nem furcsa, hogy ezek a könyvek tetszenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

13 éves lány vagyok. 3 napja elkezdtem olvasni Coelhotól a Tizenegy percet,másnap végeztem is vele, nagyon tetszett. :) Tartalmából ítélve nem nekem való, de nagyon megfogott és magával ragadott. Tegnap egy délután alatt kiolvastam a Veronika meg akar halni-t is. Az is nagyon tetszett:D Ma délelőtt a Fény harcosának kézikönyvét olvastam el. Nem gáz, hogy ilyenek olvasok? Melyik legyen a következő? A győztes egyedül van, Az alkimista, a Brida és a Mint az áradó folyó van meg itthon, de végül is bármit ajánlotok elolvasom majd….

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 2. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Olvasd Az alkimistát, én azt sosem bírtam, szerintem negédes az egész. Ilyen fiatalon biztos jobban bejön, főképp ha szereted a stílusát.

Miért lenne gáz, ha ilyeneket olvasol? Mindenki olyan könyvet forgat, ami neki tetszik. Én utálom Colehót, de ettől más még kedvelheti. Nem foglak "kinevetni", mert neked tetszik.

2012. júl. 2. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is az Alkimistát olvasd. Én 14 éves lány vagyok, szerintem nem fura, 12 éves koromban én kiolvastam egy csomó Shakespeare-t, csak úgy és tetszettek is. Szerintem örülj neki, hogy könyvek terén ilyesmi az ízlésed és nem ragadtál le a vámpír könyveknél. Én még Vonnegut könyveket ajánlanék, azok tényleg nagyon érdekesek. :)
2012. júl. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!