Coelhot olvashatok 13 évesen? Nem furcsa, hogy ezek a könyvek tetszenek?
Sziasztok.
13 éves lány vagyok. 3 napja elkezdtem olvasni Coelhotól a Tizenegy percet,másnap végeztem is vele, nagyon tetszett. :) Tartalmából ítélve nem nekem való, de nagyon megfogott és magával ragadott. Tegnap egy délután alatt kiolvastam a Veronika meg akar halni-t is. Az is nagyon tetszett:D Ma délelőtt a Fény harcosának kézikönyvét olvastam el. Nem gáz, hogy ilyenek olvasok? Melyik legyen a következő? A győztes egyedül van, Az alkimista, a Brida és a Mint az áradó folyó van meg itthon, de végül is bármit ajánlotok elolvasom majd….
Köszi a válaszokat!
Olvasd Az alkimistát, én azt sosem bírtam, szerintem negédes az egész. Ilyen fiatalon biztos jobban bejön, főképp ha szereted a stílusát.
Miért lenne gáz, ha ilyeneket olvasol? Mindenki olyan könyvet forgat, ami neki tetszik. Én utálom Colehót, de ettől más még kedvelheti. Nem foglak "kinevetni", mert neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!