Milyen jó német nyelvű Regényeket tudtok ajánlani? (18/L)
Hol tudnék ilyen regényeket venni?
Nemrég bementem egy könyvesboltba, de ott csak német tankönyveket találtam, regényeket nem.
Nagyobb Alexandrákban szokott lenni. Pl. itt Pécsen.
Én az idegen nyelvű könyveket a bookdepository-ról rendeltem, egy héten belül ideért a csomag, szállítási díj sincs =) Vettem eddig angolt meg németet is, mindegyik ugyanolyan szépen ideért, a fizetés is tök egyszerű.
16/L
Hát angolul megvettem a Once a witchet, ez egy boszorkányos időutazós ifjúsági fantasy, és a Bad Taste in Boys-t, ez is egy ifjúsági fantasy zombis paródia =D már rég röhögtem ennyit egy könyvön, most olvasom és imádom =D
A német könyv pedig a Rubinvörös eredetije, a Rubinrot. Nem tudom, hallottál-e róla, a Könyvmolyképző adja ki, magyarul nagyon szerettem, ezért megvettem németül is =) Németes vagyok, tíz éve tanulom, meg német tagozatra járok, de mégis valahogy az angolt jobban megértem, amit még magamtól kezdtem el tanulni a neten =D Szóval azért nem értettem meg olyan egyszerűen, mint az angol könyveket, de azért egy szótárral (jó, a perfektes múltidejű igékre a neten kerestem rá =D) boldogultam =)
Walter Moers zseniális, őt csak ajánlani tudom német nyelven, elsőnek főleg a Die Stadt der träumenden Bücher-t (ennek a magyar fordítása borzalmas...)
Bookline-on lehet rendelni elég sok német könyvet, és viszonylag hamar meg is érkeznek :)
Die Stadt der träumenden Bücher.
---------
Az álmodó könyvek városa.
Mi ebben a borzalmas?...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!