Olyan könyvet ajánlani, mint Danielle Steeltől a Gyalázat? Ilyen, vagy ehhez hasonló témakörben!
Rövid leírása a könyvnek:
Steel könyve ezúttal a családon belüli szexuális zaklatás témáját járja körbe Grace Adams sorsán keresztül. Szülei John és Ellen Adams kedves, barátságos és segítőkész emberek legalábbis a környezetük ilyennek látja őket. Grace, a lányuk ellenben nagyon visszahúzódó, senkivel nem barátkozik és mindig zsákszerű ruhákban jár, mintha valamit takargatna. Senki nem sejti, hogy John Adams veri a feleségét, illetve szexuálisan zaklatja a lányát. John Adams még Ellen temetése napján sem képes visszafogni vágyait a lánya iránt, a kétségbeesett Grace azonban önvédelemből lelövi. Szörnyű titkáról még a mellé kirendelt ügyvédnek és pszichológusnak sem képes beszélni, pedig ők nagyon szeretnének segíteni a lánynak. A bíróság végül két év börtönre ítéli az illinoisi Dwightban. Büntetésének letöltése után új alapokra kell felépítenie az életét és fel kell dolgoznia gyermekkori élményeit. Végül megtalálja élete értelmét: sorstársainak segít egy bántalmazott nőknek otthont adó krízisközpontban. Végül a szerelem is rátalál főnöke, Charles Mckenzie ügyvéd személyében, akivel átélheti a boldog szerelmet. Családi életüket azonban megkísértik a múlt árnyai…
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem tudtok írni Danielle Steel könyvek linkeit?
data vagy ilyesmit ahol ingyen is letölthetem???
Elöre is köszi!!
Nem bocs
Amúgy Danielle Steel könyvek már vannak 1000 ft-ért is. Szóval sztem lehet halsz bele, ha megveszed
Hallod engem földhöz vág az az ezer forint is, mert miért venném meg ha letölthetem? ENNYI!
Jah és tanulj meg IRNI!!!
Szerintem meg gerinctelenség az egész! És ilyenkor jön a válasz, hogy attól nem hal éhen az író, ha én letöltöm. Hát csak ha minden ember így gondolkodna ahogy te, hogy ő nyújtja a kisujját te pedig az egész kezét akarod. Akkor már jó pár éve éhen halhatna a kedves író.
De persze, ha azt vesszük, akkor menny el dolgozni pl. szakácsnak egy pizzériába ahol a konyhába télen meghaladja a 30°C-t a hőmérséklet és te ezért csak 2 vállon veregetést kapsz, hogy milyen ügyes voltál.
Igen persze, mondhatod, hogy az csak egy könyv, de nem hiszem, hogy te ennyi idő alatt mint ők képes lennél megírni ennyi történetet. És ilyen minőségben.
Amúgy meg verd a nyálad nyugodtan a helyesírási pontatlanságokra, mert így névtelenül, látatlanba mindenkinek akkora a pofája.
Még azt is hozzá tenném, hogy az emberi mércét nem a helyes írás adja. Szóval írhatok prímán, hibátlanul, de lehetek egy gerinctelen féreg.
Szóval szia szépségem és lopkodd amíg a szíved engedi a könyveket! :)
Jah és még egy kis morzsa.
Danielle Steel könyvek 500 Ft-ért 14 féle könyv közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!