Milyen könyvet vegyek/vigyek a nyaralásra?
4 éve a gyerekekkel vagyok itthon, nem nagyon volt alkalmam könyvet olvasni, csak néha-néha... Most alkalmam lesz elutazni nyaralni, szeretnék könyveket vásárolni, ezért szeretnék tanácsot kérni, hogy mit ajánlanátok?
Alapvetően a pozitív könyveket szeretem, amik nem húznak le lelkileg (pl. a Csernus könyv után elég rossz volt a közérzetem) és amikből tanulhatok. A kortárs írók könyveit szívesebben veszem a kezembe a könyvesboltban, de pl. az Üvöltő szelek is nagyon meghatározó könyv volt az életemben. Érdekelnek a hírességek, celebek, pl. nemrég elolvastam Judy könyvét. Romantikus vagyok, de csöpögős romantikus könyvet nem szeretnék olvasni. Ironikus és vicces vagyok, bár az utóbbi tulajdonságom egy kissé elhomályosult, mert nagyon leszívnak a gyerekek és a monoton házi munka.
Minden könyv-ötletet nagyon szívesen vennék! Köszi!
van egy nagyon érdekes könyv amit egy német pszihológus írt. Nem olyan mint Csernus könyve egyáltalán! Igazából egy nagypapa levelei unokájához. Bemutatja hogy a gyerekeknek hogyan kéne beszélni az életről, és az ilyen fontos dolgokról. Én még csak 16 éves vagyok, de nekem tetszett a könyv: Daniel Gottlieb: Drága Sam.
Vagy ami humoros, romantikus (nem csöpögős) akkor Meg Cabot: Esküvő Olasz módra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!