Milyen könyvet ajánlanátok nyaralásra?
17/F-vagyok. Eddig még nem sok könyvet olvastam, szóval ne 2000 oldalas darabokat írjatok. :D
Izgalmas könyveket várok, amit ti is olvastatok, és tetszett!
A válaszokat előre is köszönöm!!
Hát mivel srác vagy,a romantikusokat kihagyom:)))
Szóval: Thomas Harris:Bárányok hallgatnak,Vörös sárkány,Hannibal ébredése,ill még a Hannibal is nagyon jó.:)Hannibalról: [link]
A többi könyv is ott van alul:) Csak kattincs:)
Stephen King:Tortúra, vagy Hasznos holmik, de rövidebb a Bilincs.
Karin Slaughter:Nadragulya.Itt egy leírás a lap alján róla:) [link]
Még Dan Brown könyveit is ajánlanám,viszont azok 700 oldalasak,nem tudom az sok e.:) De nagyon jó közülük az Angyalok és Démonok.:)
Jól össze vissza írtam,de nemélem érted.:)
Jó nyaralást!:)
A parfüm nagyon tetszett. Elég elvont és nem olyan pörgős, sőt egyenesen kiszámítható, de attól függetlenül imádtam.
A Transformersből készült egy regény a film alapján. Nem fogja megváltani a világot, de ugyanolyan izgalmas, mint a film. Olvasás közben nem egyszer azon kaptam magam, hogy majd kiugrik a szívem a helyéről, és hevesen toporzékolok, mert úgy izgulok a szereplőkért. Mondjuk, lehet, hogy kissé elfogult vagyok, mert imádom a filmet is. (Juj, holnap megnézem a harmadik részt, úgy várom =D)
Tudom még ajánlani az Indiana Jones könyveket, ezek is film alapján íródtak. Garantáltan izgalmas, még úgy is, hogy ismered a tartalmát. Nincs is jobb egy nyaralásnál, mint egy kis kalandregény. Ismeretlen környezetben vagy, nem tudod, mi vár rád, bármi megtörténhet =)
És Dan Brown könyvei is nagyon jók, bár tényleg nem egy rövid falat =D
Kellemes nyaralást =)
15/L
A Harry Potter könyveket ne hagyd ki, de komolyan mondom. :)
20 éves fiú vagyok, de nálam csúcstartó. :)
Egyébként még: a Komfortos mennyország, Virágot Algernonnak, Dan Brown könyvek, de főleg A da Vinci-kód és az Angyalok és Démonok, de A digitális erőd sem rossz. Orwell: 1984
Én sem vagyok egy nagy olvasó, nincs sok időm, így csak ilyen ismertebb könyveket olvastam, de ezek tutik. :)
Darren Shan:
Démonvilág: 1. Démonmester, 2. Démontolvaj, 3. Vérfüred, 4. Áldozat, 5. Fenevad, 6. Végítélet, 7. Árny, 8. Farkassziget, 9. Suttogás, 10. A pokol hősei.
Kicsit elvontnak hangzik, pedig valójában kalandos és kicsit horroros. ^^ A három főszereplő Grubbs Grady, Bec, és Kernel. Érdekes történet, mert három szálón indul el, és csak pár könyv után jössz rá, hogy hol is állunk időben, bár azért leeht következtetni. Én imádtam. Nem túl hosszú egy-egy könyv, nekem max egy nap, és a netről is le lehet tölteni őket.
Város trilógia: 1. Holtak vonulása, 2. A pokol pereme, a harmadik még nem jelent meg magyarul.
Ezek vastagabb könyvek, és sokkal sötétebb hangulatúak. Felnőtteknek szánta, de engem ez nem érdekelt, DS az DS, elolvastam, és fantasztikusak. Ezek inkább krimisebbek, mint horrorosak.
Van egy harmadik sorozata is, ami hozzám szintén közel áll, de ez inkább 14-15 éveseknek való. A címe Vámpír Könyvek, az első rész Rémségek Cirkusza. Ebből készült (elvileg) a film, de semmi köze a történethez, csak a nevek ugyanazok, néha még azok sem (például: Ki az a Rebecca??)
Jó olvasást!
Battle royale, főleg, ha fiú vagy.
Bár ennek semmi mondandója, tiszta ponyva, de nagyon izgi. :)
Köszönöm a válaszokat!
Végül dan brown da vinci-kódját kezdtem el, és nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!