Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van az, hogy sok felnőtt...

Miért van az, hogy sok felnőtt nem rajong, sőt egyenesen lenézi a Harry Potter-könyveket?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak, akik nem, de már nem az első felnőttől hallom, hogy az csak mese és az egész egy zagyvaság. Nem értem miért szegül ellen ennyire néhány felnőtt a HP-sorozatnak, csak azért mert elég sok benne a fiktív elem... :/

Szerintem igenis szerethető olvasmány, és biztos vagyok benne, ha elolvasnák a könyveket, nem lennének ennyire ellenségesek. Pedig a HP-könyvek hátulján azt hiszem még a 16-os korhatár is megtalálható. Tudom, hogy nem szeretheti mindenki ezt a könyvsorozatot, de azt sem értem, hogy sok felnőtt miért van ellen ezeknek a könyveknek.

14/L

2012. jún. 26. 16:36
1 2
 11/11 Rion_marcus ***** válasza:
A majd 80 éves nagyanyám önként leült, és megnézte a filmeket a HBO-n, a nővérem viszon gyerekes realitástalan hülyeségnek tartotta, amíg le nem ültünk megnézni a filmeket és tetszet neki. A könyveket nem adtam oda nekik, de az anyám olvasta és ő is szerette.
2012. nov. 18. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!