Szent Johanna Szereplői hogy néznek ki szerintetek?
linkelni nem igazán tudok, inkább sztárokhoz hasonlítom:
Reni: először kb. Jennifer Lawrence ugrott be, de aztán olvastam, h rövid hajú+frufrus, úgyhogy olyan fazonú lehet a haja mint Jessie J-nek a Price tag klipjében csak ugye szőke
Cortez: a 1D Harryje, csak sötétebb haj+kék szem
Ricsi: hát, nemtom... sokszor szoktak linkelni egy oldalprofilos képet egy rasztáról, na az hasonlít
Virág: emóként: az Álom.net c. filmben a főszereplő csajnak volt egy emós húga. Aztán ugye hullámos haj, szemcsi, de nemtom melyik sztárra hasonlít (talán Lola még barna hajjal????)
Kinga: Angelina Jolie fiatalon. Ja és szerintem neki is kellene egy szemüveg, mert mindig azt írják a könyvekben, hogy "hunyorog" vagy "összehúzott szemmel nézi", szóval lehet, h rövidlátó
Arnold: Austin Butler (ezer sorry, de szerintem nagyon is jóképű lehet Arnold)
Zsolti: Channing Tatum
Dave: Chace Crawford
Flóra: Amanda Seyfried
Kata: a Twilightból Alice (nem tudom, ki játszotta)
Karcsi: herripotter XD
Kitti: Anne Hathaway
Viki: Avril, ki más??
Reni: Átlagos (170 környékén) magasságú , középszőke hajú, zöld szemű lány. Vékony testalkatú. Egyszerű ruhákat hord és a pattanásai nem látszódnak annyira az arcán, mint azt hiszi
Cortez : Cole Sprouse rövidebb hajjal.
Virág : Hàtközépig érő fekete haj. Kicsit alacsony (160-165 körül ). Fura, színes cuccokba jár.
Kinga: Magas (175-178 körül ) Nyílegyenes barna hajú. Igyekszik a divatnak megfelelően öltözködni.
Zsolti: Magas, izmos rövid, sötéthajú srác. Barna hajú.
Dave : Szőke hajú ami mindig be van állítva. A kezében mindig a legújabb telefon van. Nem mondanám magasnak , talán Kingával egymagas.
Macu: Fekete hajú, amit ritkán nyírat le. Cortezzel egymagas. Leginkább márkás ruhákat hord (Adidaa, Nike stb...)
Ricsi: Raszta hajú őt tudom elképzelni a legmagasabb egyénnek a társaságból. Barna haja. Sötétebb cuccokba jár (Nem emo, rock
Andris és Robi- Egyikőjúket festett hajúnak tudom elképzelni.:D
Dina:Britney Spears hasonmàsa
Gábor : Nem tudom miért de valamiért én helyes srácnak képzelem el.:D
Jaques: Szőke, kicsit hosszú hajú srác. Divatjamúlt ruhákat visel.
Ez az én elképzelésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!