15 éves lánynak könyvajánló a nyárra?
Szia.
Szerintem gondold át, hogy mi érdekel a legjobban. Ha nem nagyon megy akkor ajánlom a könyvtárat. Szánj rá időt nézegesd a könyveket. A legtöbb hátulján van egy kis ízelítő. Én sokat így választottam ki. Azóta kialakult egy ízlésvilágom és aszerint válogatok. Ha eddig nem olvastál túl sokat inkább novellákat válassz. Azokból is van minden féle (romantikus, háborús, vicces stb). A Rejtő Jenő könyveket nagyon szeretem. Bámulatos, hogy hogyan fűzi a történetet. Amikor már rájönnél, hogy ki áll a háttérben akkor megint csavar egyet a történeten és már semmit sem tudsz míg végül megadja a megoldást és megmagyaráz mindent. Szerintem a Veszetgzár a Grand-hotelban a legjobb tőle :)
szia:)
ugyanennyi idős vagyok és lány és én most a vöröspötyyös könyvekre vagyok rákattanva. :)
pl: Eperszedők, Tizánhárom okom volt ( ez egy kicsit megrázó)
De olvastam a Lúzerek és Bálkirálnyőket is ami sztem nagyon jó :D
Ajánlom még a Meg Cabot-os könyveket: Neveletlen hercegnő naplója(összes része)az Airhead1,2,3
Ha vámpíros akkor Darren Shan vámpírkönyvei
Ha fantasy akkor HP, Gyűrűk ura
Ha... Najó ennyit tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!