Szerintetek gáz, ha férfi létemre tetszik a Twilight?
Figyelt kérdés
Jóóó, nem a romantikus részek miatt. Hanem mert van benne izgalmas rész is. Van ezzel más is így?2012. jún. 25. 09:52
11/17 anonim válasza:
Basszus, már miért lenne baj? Olvasd csak nyugodtan, ne szégyelld. Nem baj az, ha bejönnek az ilyen könyvek, én is olvastam és nekem kifejezetten az izgalmas, harcos-véres jelenetek tetszettek, meg maga az egész világ, a vámpírokkal meg a vérfarkasokkal. Jól ki lett találva, bár a szerelmi részt enyhén szólva eltúlzottnak találtam. Nekem spec. jobban tetszett volna, ha Bellát kivágják az ablakon, úgy, ahogy van! :D
12/17 anonim válasza:
Amugy a darren shan konyvek tenyleg tok jok, olvasd el szerintem:D
13/17 anonim válasza:
Nem az... én mondjuk nem szeretem, mert az író írásmódján kívül semmi nem tetszik a könyvben.. najó, a borítók marha jók lettek... de nem az... mindenki azt olvas, amit akar és szeret... és én is Darren Shan-re szavazok!!!! Ajánlom mindenkinek 14/L (bocs a sok "..."-ért, rossz szokás :S)
14/17 anonim válasza:
Bár szerintem a Twilight nem a világ legjobb könyve (férfi vagyok) egyáltalán nem gáz hogy szereted
15/17 anonim válasza:
Nyugi, van akinek még a Violetta is tetszik (nem mintha az baj volna) :P
16/17 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha vki férfiként szeretni. Nem az a gáz, hogy férfi vagy. De szerintem a sztori igénytelen, és az gáz, hogy ennyire népszerű a semmilyen karaktereivel. de ez az én véleményem, nem akartam senkit megbántani. Mindegy, hogy férfi olvassa-e vagy nő, csak béna a sztori szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!