Hogy tetszik az Twilight című film?
Figyelt kérdés
én már várom a következő részt!2009. jún. 1. 19:34
1/7 anonim válasza:
Vicces hogy pont most kérdezed, mert kb. 1 órája néztem meg :)
Szerintem filmnek nagyon béna, de a szexi főhős vámpír miatt megérte megnézni :D
2/7 anonim válasza:
A filmet teljesen bénán csinálták meg, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, mert a könyv nem ilyen rossz, bár azért sem vagyok oda, túl áradó nyáltenger... xD
A szereplők nagy része egyszerűen szörnyű, főleg nem értem hogy tehették be főszereplőnek ezt a srácot... nem vámpírnak való.
3/7 anonim válasza:
kész röhej. túl nyálas és érzelmes ahhoz hogy komolyan lehessen venni. vegetáriánus vámpírok?? na ne...bár a főszereplő miatt sok tinilánynak bejön. végülis ennek ez volt a célja, a pénz. ez nem művészet hanem szórakoztatás.
4/7 anonim válasza:
túl rövid a könyvhöz képest. amúgy szeretem a filmet, mert még azelőtt láttam, mielőtt olvastam a könyvet.
Nekem semmi bajom a szereplőkkel, csak az indiáncsávó, Jacob irritál egy kicsit.
5/7 anonim válasza:
Nagyon nagyon jó imádom a vámpirpasit benne és várom a következöt xd
6/7 anonim válasza:
Szerintem a könyvek nagyon jók, nekem speciel a film is tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!