Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Perselus Piton biztos, hogy...

Perselus Piton biztos, hogy meghalt?

Figyelt kérdés
Elvileg az elhunyt igazgatók portréja a haláluk után rövid időn belül megjelenik az igazgatói szoba falán. Piton is igazgató volt, mégse volt erre semmi utalás. Egyáltalán ki lett jelentve bármikor a könyvben, hogy meghalt? Lehet, hogy csak lebénult a kígyóméregtől. Ha valahol hibás az elméletem, légyszi javítsatok ki :)

2012. jún. 24. 20:31
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

"Mire a palack megtelt, Piton testét, úgy tűnt, az utolsó csepp vér is elhagyta. Harry talárját markoló kezéből kiszállt az erő.

-Nézz.... rám... - suttogta a haldokló.

A zöld szempár belenézett a feketébe, de egy másodperc múltán a sötét szemek mélyén valami kihunyt, dermedt, vak ürességet hagyva maga után. A talárba kapaszkodó kéz a padlóra hanyatlott, és Piton nem mozdult többé. "

szerintem ebből elég egyértelműen kiderül, hogy Piton meghalt..akit Voldemort meg akar ölni, annak nem nagyon van esélye. Kivéve persze Harryt.

2012. jún. 30. 21:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért nem emlékszem én egyáltalán P. halálára?
2012. júl. 1. 01:38
 13/22 anonim válasza:
olvastad a könyvet, vagy csak a filmet láttad?
2012. júl. 1. 10:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Olvastam a könyvet. Mondjuk nem mostanában. A filmeket már kevésbé követem. De egyáltalán nem emlékszem, mi lett Pitonnal, csak a 6. rész első feléről vannak még emlékeim. Ez furcsa.
2012. júl. 1. 14:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Meghalt. A filmben azt hiszem nem Nagini marja meg hanem Voldemort öli meg pálcával, de biztos. Ami amúgy kár, mert a végén kiderült, hogy milyen élete volt.
2012. júl. 28. 21:05
 16/22 A kérdező kommentje:
Oké, akkor maradok a fanficeknél... :D
2012. júl. 29. 00:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdeésnek csak azért nincs értelme, mert ez az utolsó könyv. És ha nem halt meg? Akkor sincs semmi, nincs tovább. Ha a 6. végén lett volna ez, akkor még beszélgethetnénk róla. A 7. végén már nyilván nem akar senkit átejteni Rowling, az utolsó könyv azért van, hogy mindenre fény derüljön. Nincs több rejtély, tehát meghalt.
2012. aug. 1. 20:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát igen, de van élet a halál után ;)
2012. szept. 1. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, van élet a halál után a King's Cross pályaudvaron :P
2013. okt. 12. 06:31
 20/22 anonim ***** válasza:
A filmben is Nagini öli meg nem Voldemort.
2014. ápr. 5. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!