Sárvérű hogyan lehet halálfaló?
Figyelt kérdés
Perselus Pitonra gondolok. Ugye Voldemort utálja a sárvérűeket, mégis piton egy halálfaló. Ez hogy? Lehet Voldemort nem is tudta h az?2012. márc. 16. 15:09
1/11 csajszi124 válasza:
Piton nem volt sárvérű. Félvér volt, mivel az anyja boszorkány volt. És maga Voldemort is félvér egyébként.
2/11 A kérdező kommentje:
Jó, akkor félvér...az tom h Voldemort is félvér, de mi a különbség félvér és sárvérű között? én úgy tom h Voldemort az aranyvérűekért volt úgy oda...
2012. márc. 16. 15:18
3/11 anonim válasza:
Ahogy az előző mondta, félvér volt, az anyja révén nagyon nagy múltú varázslócsaládból származott, Voldemort tudta, csak épp nem érdekelte, hiszen Piton volt az, aki értékes információkat juttatott neki a jóslatról, ezzel kivívva bizalmát.
4/11 anonim válasza:
A félvérnek csak az egyik szülője mugli, a sárvérű mugli családból származik, senki más nem varázsló a környezetében, csak benne van varázslat.
5/11 A kérdező kommentje:
ok, köszi mindenkinek :)
2012. márc. 16. 15:26
6/11 anonim válasza:
ha csak aranyvérűek lehetnének halálfalók elég kevesen lennének amugy, meg akkor már maga Voldemort is kiesik
7/11 A kérdező kommentje:
jó csak elég fura h sárvérüeket gyilkol aztán meg az ő emberei fele is az. attól még bírom őt...XDD
ez olyan mintha én utálnám a cigányokat, de közben a fél baráti köröm cigány lenne...
2012. márc. 28. 19:51
8/11 A kérdező kommentje:
ja, és közben én is cigány lennék...(nem vok az)
2012. márc. 28. 19:51
10/11 anonim válasza:
Voldemortnak nem voltak sárvérű emberei. Max félvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!