Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Légy szíves őszintén válaszolj...

Légy szíves őszintén válaszolj erre:Szereted a Harry Pottert? (a válaszodhoz írd oda, hogy mi a véleményed a könyvről és a filmről. Mármint melyik jobb és miért, meg ilyenek. ) előre is kőőőszííí (rövid magánhangzókkal).

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 18:43
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én személy szerint a filmet és a könyvet is imádom! De lehet csak azért van ez mert én a filmeken nőttem fel, nem tudnám megmondani soha hogy hányszor láttam a filmeket és persze betéve tudom az összes párbeszédet, de nem tudom megunni. A könyveket csak a 6 rész megjelenésével kezdtem el, azóta azokat is kivégeztem már egy párszor.. :D Nem lehet összehasonlítani a filmet a könyvel, mindegyiket önmagában kell értékelni. Szerintem mindegyik egy fantasztikus alkotás!!
2016. aug. 17. 10:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem. ^^ már csak azért is mert gyermekkoromban nagy kedvencem volt. A második részt szeretem a legkevésbé. A 3. A kedvencem,mert nem hal meg senki,nem jelenik meg Voldermort még árnyként sem, és Siriust meg Lupint is csípem.☺A végkimenetellel teljesen nem vagyok elégedett.. én Hermione mellé Harryt tudtam volna elképzelni... ez a storyval kapcsolatban nem hagy nyugodni.😕
2018. márc. 15. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!