Légy szíves őszintén válaszolj erre:Szereted a Harry Pottert? (a válaszodhoz írd oda, hogy mi a véleményed a könyvről és a filmről. Mármint melyik jobb és miért, meg ilyenek. ) előre is kőőőszííí (rövid magánhangzókkal).
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 18:43
11/22 A kérdező kommentje:
na nem mondtok még többen?? ennyi??
2012. jún. 27. 00:30
12/22 anonim válasza:
Én irtam hhogy Vodlermortnak szurjkoltam.
Azért Hermionéval eljátszadoznék egy kicsit. ^^
13/22 A kérdező kommentje:
xDD lol (én is ^^ XD)
2012. jún. 27. 12:30
14/22 anonim válasza:
A filmeket csak nosztalgiázás céljából nézem meg, a könyveket kismilliószor elolvastam - de a legeslegjobban a mindenféle fanfictiont szeretem!!!
15/22 anonim válasza:
Én szeretem a könyveket is, filmeket is! Mindet elolvastam, mindet láttam, egyedül a negyedik rész nem tetszett se könyvbe, se filmbe, de amúgy az egész nagyon jó kis történet!!! A könyvek amúgy jobbak!!! Az 5. film megnézése előtt fejeztem be kicsit az 5. könyvet, és úgy picit csalódás volt az 5. rész, hogy az elejét annyira megvágták, de amikor már elfelejtettem, hogy milyen a könyv, és újra megnéztem az 5. részt, akkor már nem volt zavaró, úgy már az 5. rész filmje is tetszett:) De amúgy azt hiszem volt olyan is, hogy vártam, hogy egy adott jelenet majd milyen jó lesz filmben, és erre meg kihagyták, vagy máshogy rakták bele! Szóval a könyvek sokkal jobbak, részletesebbek is! :D
16/22 anonim válasza:
A könyveket nagyon szerettem, de van, ahol kicsit hiányoltam az életszerűséget (a hős sosem fél, mindig helyesen dönt, ez egy idő után idegesítő:D) a filmek ahogy haladta egyre jobbak lettek, az első rész egy kalap szar, a hetedik viszont már tényleg jó.:)
17/22 anonim válasza:
A könyveket szeretem, a filmeket nem.Nem adják vissza a könyvek hangulatát, és nincs bennük semmi plusz. Átlagos fantasy filmek.
18/22 Lajli13 válasza:
én igazándiból szívből gyűlölöm. De ki mit szeret.....
19/22 anonim válasza:
A világ legjobb könyve és filmje! A 2.rész a kedvencem mert azt a legeredetibb mind közül
20/22 anonim válasza:
Imádom.A könyvet jobban, de a filmek is nézhetőek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!