Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért ciki, ha valaki nem...

Miért ciki, ha valaki nem olvas könyvet?

Figyelt kérdés
Én szívesen olvasnék könyvet, ha lekötne. De nem. Egyik sem köt le. Mindig adok egy esélyt egy könyvnek, de az első fejezetet sem tudom elolvasni, elkalandoznak a gondolataim, mert annyira unalmas... Ez meg a mai világban elég ciki, ahogy észrevettem... az osztályban könyveket adnak kölcsön egymásnak, a suliban is regényeket olvasnak, könyvekről beszélgetnek... Nagymamám egyszer vett karácsonyra egy könyvet, aztán halálra sértődött, hogy nem olvastam el... szerintetek is gáz? Nem vagyok műveletlen, meg nem is vagyok kocka... 16/L

2012. jún. 24. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jane Austen: Büszkeség és balítélet talán tetszene, mert romantikus, de nem nyálas. Ha szereted a kicsit félelmetes, misztikus könyveket (nem vámpíros), akkor ajánlom Libba Bray: Rettentő gyönyörűség könyvét. Érdemes először elolvasni egy rövid ismertetőt róluk és az alapján dönteni.

[link]

[link]

2012. jún. 25. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Nem te vagy az egyetlen, aki utál olvasni, egyszerűen vannak ilyen emberek, és akármennyire is "szomorú", "ciki", "műveletlenséghez vezető" vagy "fantáziátlan emberre valló" dolognak tartják, nem tehetsz róla. :) Viszont tehetsz azért, hogy megszeresd. Írok néhány könyvet, de szerintem te is nézelődj különböző kiadók honlapjain, hátha találsz valami érdekeset (pl. Ciceró, Könyvmolyképző, Móra, Athenaeum, stb.).

Oláh Gábor: Holnap más leszek (ha olvasol róla tartalmat: nem kell megijedni, nem pszichológusok értekezése, nagyon lendületes könyv)

Vavyan Fable-könyvek (!)

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi (könnyű, élvezhető stílus, sokaknak tetszik, szóval megér egy próbát)

Cecelia Ahern-könyvek - ezen belül: Ahol a szivárvány véget ér. Levélregény, tehát csupa levelezésből épül fel, ráadásul humoros és romantikus is.

Egyéb levélregények ( [link] )

2012. jún. 25. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én Rejtő Jenő könyveit ajánlom nagyon főleg a Piszkos Fred a kapitányt. De nagyon jók a Verne regények is.

15/L

2012. jún. 27. 16:44
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) a félelmeteseket kihagyom de a többi egész jól hangzik :)
2012. jún. 29. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Rejtő Jenőnek iszonyatosan jó humora van, apukám imádja. Én kevésbé, mert nem igazán értem... Mondjuk én 12 vagyok, lehet, hogy te a 16 éveddel élveznéd. De még egy csomó rövid Rejtő van :)
2012. aug. 7. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!