Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Kosztolányi...

Mi a véleményetek Kosztolányi Dezső Esti Kornél című művéről?

Figyelt kérdés
Mennyire ismeritek Kosztolányi életművét? Gondoljátok, hogy ez beleillik az életművébe? Jó regény? Ha igen, miért?
2012. jún. 23. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Én jelenleg nagyon ismerem, hiszen érettségi tételem volt, és egyébként is, amikor az Esti Kornélt olvastam, akkor utána is néztem jobban.

Szerintem teljesen beleillik, nemhiába nevezték el Esti Kornélt Kosztolányi alteregójának.

Igazából nem regény, hanem novelláskötet, 18 db novella van benne. Nekem nagyon tetszett, eleinte úgy akartam, hogy mindennap egy novellát elolvasok, de aztán 2 nap alatt ki is olvastam. Megfogott a hangvétele, a humoros, máskor keserédes történetek cselekménye és Esti Kornél utazása közbeni kalandjai is nagyon érdekesek voltak.

18L

2013. júl. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!