Milyen autó az, amit Bella vámpírrá válása után kap?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 08:59
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. júl. 8. 08:59
4/15 anonim válasza:
Miért, szerinted direkt rákeresek az Alkonyat folytatásairól a kérdésekre, hogy aztán elfordítsam a fejemet, csak itt nem sikerült? -.-
2. voltam
5/15 anonim válasza:
Mercedes Angel-egy hapsi megkérdezi tőle,hogy tudod h egy mercedes angyalt vezetsz...NEM Edward volvója
6/15 anonim válasza:
Igen az igaz,de az az előtte kocsi amit még az esküvő előtt kap és miután már házasok akkor fedi fel Edward előtte az utána kocsit!
És ha nincs igazam akkor bocsánat akkor se kell így leteremteni!
7/15 anonim válasza:
Előző vagyok tessék:
Az „előtte” és az „utána” autót, magyarázta, miután megkaptam. Ez volt az „előtte” autó. Azt mondta, ez egy kölcsönautó és megígérte, hogy ő az esküvő után visszaküldi. Ennek az egésznek semmi értelme sem volt. Mostanáig.
8/15 anonim válasza:
Bella tényleg vámpír lesz? Lelőttétek a poént:)
10/15 anonim válasza:
Kár, hogy előre meg kellett tudnunk..::(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!