Ha választhatnátok, meik író által kitalált fajta vámpírrá válnátok?
Pl. Laurell K. Hamilton vámpírja:
Ha felkel a nap, egyszerűen meghalnak.
Csak ezüst golyó árt nekik.
Hatással vannak rájuk a keresztek, ostyák, stb.
Tudnak levitálni.
Hatalom: távolból sérülések okozása, agykurkászás, külömböző metafizikai funkciók.
Stephenie Meyer vámpírja:
Bármennyi idejig képesek állati vérrel táplálkozni.
Semmilyen lövedék nem hatol át a bőrükön.
Nem árt nekik a kereszt.
Minden vámpírnak külömböző hatalma van, pl. gondolatolvasás, jövőbelátás.
A legfontosabb, a napfénytől csak fénylik a bőrük.
Darren Shan vámpírja:
Innen csak egy fontos dolgot emelnék ki: a vámpírok öregednek, csak 10-szer lassabban mint egy ember.
Szerintetek meik a leghitelesebb, meik tetszik a legjobban, ha vámpír lennél, meikük életébe bújnál bele?
Csak nem akartam az összes írót felsorolni aki vámpírokról írt, hiszen akkor 2 oldalas lenne a lista.
De persze ahogy mondtad ott van még Anne Rice is, Adrian Lara, Bowen Carl, Cole Kresley, Elrod P. N., Rardin Jennifer, Reymont Wladyslaw, STB...
Természetesen közülük is lehet választani.
Darren Shan vámpírja.
Hamilton vámpírja szerintem túl mereven tartja magát a régi, "hagyományos" vámpírokhoz, Meyer vámpírjainak meg köze sincs a vámpírokhoz:/
Én keverék lennék:
- Egyszer twilight fajta, csillogó bőrű és jópár különleges képességgel lennék megáldva
- Ward féle, mert nem akarnék örökké élni
- Hamilton féle, csak mert Anita világa elég kalandos
De asszem meg vagyok az emberlétemmel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!