Pesten, illetve Pest megyében lehet valahol kapni az Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal c. könyvet Philip K. Dick-től?
köszi a választ! antikváriumra én is gondoltam. viszont még nem értem el arra a szinte hogy a letölthető könyvek bármi értéket jelentsenek számomra :P
18/f
Szia. A könyv megvan a Bookline oldalán, csak nem ezen a címen.
Tudtommal három kiadása van a regénynek, az első még a Galaktika magazinban jelent meg, de erről mindenki lebeszélt, mert az akkori fordítás nagyon eltér az eredetitől. A második kiadás a Valhalla páholy gondozásában jelent meg, akik hatalmas betűkkel a borítóra írták hogy "Szárnyas fejvadász", a borítón pedig a filmes plakát van. Sok antikvárium tehát ezen a címen jegyzi tévesen. Ez a fordítás már fedi az eredetit. A harmadik kiadás már Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal címen jelent meg, az Agave adta ki. Ezt utóbbit szinte lehetetlen megtalálni. De a második Valhallás kiadás jelenleg kapható a Bookline-on, többször is rábukkantam, de nagyon drága, és Szárnyas fejvadász címen keresd. Remélem segítettem. Nekem nem futja rá, de remélem nálad jó helyre kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!