Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Trónok harca spoiler érdekelne...

Trónok harca spoiler érdekelne. Mi történik Cat-el?

Figyelt kérdés
Olvastam a harmadik könyvet. Az elöbb fejezte be és már itt van mellettem a Varjak lakomája. A 3-ban Cat meghal és feltámad. De a 4. könyvben a végén úgy szerepel hogy halott. Most akkor mi van? Más nem érdekel csak ez a spoiler. Fog még szerepelni a könyvekben?

2012. jún. 20. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemsokára kijön magyarul az 5. rész,és akkor megtudod:)
2012. jún. 20. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Már kijött :D
2012. jún. 21. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Miután feltámadt, nyilván fog szerepelni. A Sárkányok tánca közepén tartok, eddig még nem szerepelt, de ő elvileg délen van, ez pedig az északi részekkel foglalkozik. Az előszó alapján a könyv végére összeérnek az események, tehát újra találkozunk majd a déli szereplőkkel, talán majd ott. Még kb. 1 hét és elolvasom. :)
2012. jún. 21. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nos, a Varjak lakomájában történteken kívül, semmi továbbit nem tudni Catelyn-ről. Egyébként nem halott, csak "zombi".
2012. júl. 9. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Cat lett Dondarion helyett a felkelők vezetője.
2012. szept. 5. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, elfogta Brienne-t, és a legutolsó hír felőle az, hogy valószínűleg Jaime-t is... kíváncsi vagyok mi lesz ebből:D
2012. szept. 23. 20:15
 7/7 Szim44 válasza:
MEGHAAAL :D egy esküvőn athiszem
2016. jún. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!