Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit szóltok az Alyson Noel-Eve...

Mit szóltok az Alyson Noel-Evermore (Mindörökké) és Claudia Grey-Evernight (Örökéj) című könyvekhez? Ti mit gondoltok milyenek voltak? És ajánlanátok ezekhez hasonló könyveket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 20:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen le lehet már tölteni magyarul, ha gondolod átküldöm, csak add meg az e-mail címed :)

Amúgy szerintem jó :) nekem eddig tetszik.

2009. szept. 2. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

az e-mail címem: viragviktoria@freemail.hu

Előre is köszi, már nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra :)

2009. szept. 2. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én eddig csak az Evermore-t olvastam, de az 100%-ban ott volt. Az utolsó fejezetek felé volt egy olyan, amikor Ever-t a fiú elvitte Nyárvidékre. Amit gondol, azt meg is teremti. Az egy csodálatos jelenet volt, és az író úgy alkotta meg, hogy ott voltam, láttam és éreztem mindent. Aznap, mikor befejeztem, kicsit máshol jártam, és mindenképpen 10 centivel a föld fölött :)

Aztán most majd jön a folytatása^^

2010. ápr. 30. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én először a Twilightot olvastam(egyszerűen szuper az a könyv:-D),utána az evermore-t és a blue moon-t,majd az evernightot és a stargazert,és imádom az összeset!!

Az evernightnak ténleg találó a mellékelt leírás,szó szerint beleremegsz. A másódik része is jó volt,de nekem az nem tettszett annyira mint az 1.(mondjuk a twilight is jobban tettszett mint a new moon ,meg az evermore is mint a blue moon)Szóval szerintem mind a 3 könyv eccerűen szuper!!!!

2010. máj. 4. 15:00
 15/16 .Fancsu. válasza:
Szia! én nagy megszállott vagyok ezeknek a könyveknek és most fejeztem be az evernight és az evermore 3. részét. Mindkét Sorozat öszzes könyve nagyon tetszett! Szerintem érdemes belevágni :)
2010. júl. 29. 11:50
 16/16 borisallai válasza:
egy cipoben jarok az elottem szoloval :D most olvastam el a 3. reszet ezeknek a konyveknek az evernight-nak a 3.konyve nagyon szomoru en telesirtam a parnamat :D az evermore is szomoru de nem annyira az evernightet jobban kedveltem :D
2010. aug. 4. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!