Milyen könyvet ajánlanátok, amely Harry Potterhez hasonló vagy a Harry Potter-univerzumba tartozó könyv, de nem a 7 regény, nem is a kvidics évszázadai, legendás lények vagy a bogárd bárd meséi?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 14:38
1/7 anonim válasza:
Jonathan Stroud Bartimaeus trilógiája. Nem kapcsolódik a Harry Potterhez, de varázslós-démonos fantasy, él sztem még jobb is mint a HP.
2/7 anonim válasza:
Cassandra Clare - Csontváros, Hamuváros, Üvegváros
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Nézz körül az oldalon. Harry Potter fiának, Jamesnek a kalandjai. Szerintem nagyon jók, én végigolvastam mind a hármat és tetszettek. Három teljes regény és a negyediknek az eleje van fent, plusz ezekhez kapcsolódó hírek.
Sajnos, úgy néz ki, hogy az író személyes okokból kifolyólag a közeljövőben nem folytatja a sorozatot.
5/7 anonim válasza:
heri kókler sorozat. harry potter paródia
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Azt hiszem, ez az az oldal, ami neked nagyon bejönne:
Harry Potteres fanfictionökkel van tele, te is küldhetsz be, olvashatod amatőr írok sokszor profikat megszégyenítő írásait, és mindenféle történetet találsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!