Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok néhány dolgot róla?

Mondanátok néhány dolgot róla?

Figyelt kérdés

mondanátok néhány dolgot az éhzők viadala címgű könyvről?

pl.: miért érdemes elolvasni

hány éves kortól ajánlott

2012. jún. 4. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdemes elolvasni, mert az írónő lenyűgöző sztoriba ágyazva meséli el a véleményét a világról. Ha kicsit szemfülesen olvasol, és a sorok közé is bekukkantasz, akkor látni fogod a párhuzamot a mi világunkkal. :)

Amúgy pedig ezt el kell olvasni, és csak utána tudod megérteni, hogy miért volt nagyszerű. Nem érdemes ezen ennyit agyalnod, csak fogj bele. Ha jó olvasó vagy, egy nap alatt kivégzed (talán hamarabb).

Hány éves kortól ajánlott? Mondjuk azért legyen már valamiféle, kissé tágabb tudomása a világról, mint mondjuk egy tinédzsernek. Szerintem amúgy inkább felnőtteknek szól a történet, de olyan 17-18 éves kor talán ideális ahhoz, hogy ne csak szórakozásnak lássa, hanem értse is.

2012. jún. 4. 17:41
 2/3 anonim válasza:
16 éves vagyok, a barátom cipelt el a filmre, én csak rábólintottam, hogy rendben, legyen. Aztán annyira megfogott a történet, hogy még aznap éjszaka elolvastam az első, majd a következő két éjjel a második és a harmadik kötetet. Egyszerűen letehetetlen történet tényleg. Egyetértek az elsővel, az utalások terén; Ami még sokakat vonzhat az a szerelmi szál - nekem az is tetszett, nem túl csöpögős, pont elég.:) Szóval megéri elolvasni szerintem, azóta is minden ismerősömnek dicsérem.:)
2012. jún. 18. 22:38
 3/3 anonim válasza:
én 11 éves vok és értem am majdnem sirtam amikor Cato meghalt
2012. szept. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!