DC universe vs Marvel?
Marvel! X-Men forever ^^
Amúgy azért, mert bár ismerem mind a kettőt, a Marvel mindig is jobban bejött. A hősök sokkal jobbak, ötletesebbek. DC-ből nem is ismerek annyit, mint Marvelt. :)
Szerintem a többségnek a Marvel jön be. Képregényekben gyakorlatilag ismertebbek nálunk, szinte minden fontosabb Marveles képregényhőstől jelent meg történet Magyarországon. Na meg az óriási Marvel-filmdömping...
Ezzel szemben DC-ből gyakorlatilag Supermanes és Batmanes történetek jelentek meg, valamint 2-2 Lobo illetve Lobo/Maszk képregény, plusz egy Pókember/Batman füzet...na meg még pár kötet a Képes kiadótól (köztük Igazság Liagája is) és egy Zöld Lámpás képregény a Carthaphilus kiadótól ...abban bemutatnak jó pár Magyarországon kevésbé ismert DC-figurát, de gyakorlatilag semmit sem tudunk meg róluk....sajnos ez elég nagy hátrány így a DC-nek...
Amúgy meg szerintem mindkét univerzumban vannak nagyon jó történetek (és nagyon rosszak is). Én ugyanúgy szeretem mindkettőt...
Marvel!!!
A DC szamonra Batman-rn kivul nem tartogat erdekes karaktereket
DC
A történetek sokkal komolyabbak, kidolgozottabbak, és sokkal inkább a felnőtt korosztálynak készülnek. A Marvel valahogy sosem fogott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!