Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szórakoztató, könnyed nyári...

Szórakoztató, könnyed nyári regény?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,és valami jó kis nyári olvasmányt szeretnék,főként olyat,ami utazgatós,vagy tengerparton játszódik.Meg Cabot-Esküvő olasz módra c. műve nagyon tetszett,ahhoz hasonló nagyon jó lenne.

Remélem tud valaki segíteni,minden választ szívesen fogadok! =)

2012. jún. 3. 01:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ezek nem épp tengerparton játszódnak, de Meg Cabotnak van még két trilógiája, amit mindenképpen figyelmedbe ajánlanék, könnyed, humoros, kikapcsoló olvasmányok. Az Airhead(Ki vagyok?; Nikki bőrében; Menekülés), és a Locsifecsi királynő(Locsifecsi királynő; Locsifecsi királynő New Yorkban; Locsifecsi királynő férjhez megy).
2012. jún. 3. 17:27
 2/2 A kérdező kommentje:
A Locsifecsit már kiolvastam,az Airheadet meg még régebben megvettem,csak aztán valamiért nem kezdtem el...
2012. jún. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!