Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket olvastok...

Milyen könyveket olvastok manapság? Tudnátok ajánlani valamit, cím vagy szerző is elég?

Figyelt kérdés

Mostanában sajnos nagyon keveset olvastam. Most van egy kis időm és nem egyetemi jegyzeteket kell böngészni, szóval nagyon örülnék ha ajánlanátok valamit.

21/L

2012. máj. 31. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Téma? Fantasy? Vámpíros? Sci-fi?...stb? :)
2012. máj. 31. 20:45
 2/8 A kérdező kommentje:
A fantasyt, vámpírost, sci-fit ne. :)
2012. máj. 31. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Polly Shulman<Rajongás

Spirit Bliss<Árnyékvilág

Simone Elkeles<Tökéletes kémia

Ezek folytatásosak de nagyon jok:

Kerstin Gier: Rubinvörös:(Rubinvörös,Zafírkék,Smaragdzöld)

Becca Fitzpatrick:Csitt,Csitt(Csitt,csitt, Crescendo, Silence)

Ezek nem Vörös pöttyös könyvek, de nagyon joooook :

Sarah Dessen:Figyelj rám!

Sarah Dessen: Tökéletes

Hétvégén bővebb listát tudok adni sajnos otthon maradtak a jegyzeteim.

2012. máj. 31. 21:38
 4/8 anonim válasza:

(Leiner Laura Szent Johanna gimi...)

John Grogan: Marley és mi

Elizabeth Chandler: Akit egy angyal megcsókolt,Angyali oltalom,Angyalok és emberek és a Két világ határán (ez egyenlőre 4 részes)

2012. jún. 1. 08:32
 5/8 tanya válasza:

Szent Johanna Gimi

Peter Freund: Laura-------nagyon jó könyv

2012. jún. 1. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Metró 2033

Na jó, ez sci-fi:) Viszont az alaptémája szerintem baromi jó: valamilyen okból kifolyólag nagyon megnőtt a radioaktív sugárzás mértéke, ezért az emberek (mármint aki jókor volt jó helyen) lemenekültek a moszkvai metróba (merthogy itt játszódik a történet), és itt élik az életüket. Csakhogy veszély fenyegeti őket, mert mutánsok kezdtek megjelenni az egyik északi vonalon, valószínűleg azért, mert anno pár kisgyerek nyitva hagyta az egyik északi bejáratot. Még csak a felénél tartok (agy ott sem), nem tudom, mi volt pontosan:)

Rejtő Jenő: Piszkos Fred, a kapitány

Csak mert mostanában rossz kedvem volt, de a könyv mindig megnevettetett:)

Szent Johanna Gimi

Ugyanez:) Sokáig negatív előítéleteim voltak a könyvvel kapcsolatban, de aztán valahogy a kezembe került, és azóta megszerettem:) Már túl vagyok mind a 6 részen:)

Walter Scott: Ianhoe; Monaldi&Sorti

Ha valami történelmi regényre vágysz:)

Éhezők viadala és folytatásai

Még nem volt alkalmam elolvasni sajnos, pedig ódákat zengenek róla.

Ami engem nagyon érdekel, az a hamarosan megjelenő könyv, melynek A szürke ötven árnyalata a címe. Ez egy "erotikus, mulattató és mélyen megindító könyv":D

"Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint.

Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait."

magyarul júniusban fog megjelenni.

19/L

2012. jún. 1. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a Tetovált lányt,

illetve a Millenium Trilógia mindhárom részét ajánlom, szerintem a vége felé egyre jobb a sztori.

Ha pesti vagy, még olcsón meg is úszhatod a vásárlást...

2012. jún. 2. 14:25
 8/8 anonim válasza:

Eleanor H. Porter : Az élet játéka

Ha könnyekig fakasztó nevetésre vágysz,én kortól független ajánlom: Astrid Lindgren:Harisnyás Pippi -ezt a könyvet rengetegszer olvastam már,és ma is élvezetet nyújt és jól jön egy esős napon.:)

Az egyik kommenthez: Peter Freund-Laura egy fantasy,és szerintem 21 évesen amúgy is kinőtt már belőle.(Ahogy talán a A Szent Johanna Gimiből is, de nyilván ez csak egy vélemény,ne vegye senki sértésnek;)

2012. jún. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!