Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nicholas Sparks melyik könyvét...

Nicholas Sparks melyik könyvét ajánljátok?

Figyelt kérdés
Sok könyvének olvastam az ajánlóját és mind nagyon tetszett. Melyiket éri meg elolvasni?
2012. máj. 30. 23:06
 1/5 anonim válasza:
Számomra az Üzenet a palackban, A leghosszabb út, A szerelmünk lapjai és a Válaszúton című könyv is letehetetlen volt:)
2012. máj. 31. 22:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) a legtöbb olvasói vélemény szerint is letehetetlen könyvei vannak,szóval nem hagyhatom ki:D
2012. máj. 31. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó dal a legjobb könyve szerintem :)
2012. jún. 1. 20:51
 4/5 anonim válasza:

Első könyve amit olvastam 'Az utolsó dal' volt... Szívet rengető, fenomenális könyv. Emlékszem még el is sírtam magam a végén.. :)

Másik könyvét ma olvastam ki... 'Szerelmünk Lapjai'. Érdekes történet... Nagyon-nagyon szerethető.:)

A film változatait sem egyik, sem másik könyvnek nem néztem meg az olvasása előtt. Úgy gondolom így az igazi.. Nem tudod, mi lesz a vége a történetnek. Meglepetést hoz... A következő könyv amit el fogok olvasni tőle az 'Üzenet a palackban'. Ebből is készült film..:)

de itt még találsz információkat:

[link]

2012. jún. 19. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Szerencsecsillagot és a Menedéket olvastam. Mindkettő fantasztikus regény, és valószínűleg a többi is az. Alig várom, hogy megvegyem a következőt. Remélem sikerül majd mindet elolvasnom egyszer :)) És hidd el, megéri. Tele van romantikával, szerelemmel és váratlan fordulatokkal. Csillagos ötös!
2012. júl. 18. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!