Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nicholas Evans:Suttogó című...

Nicholas Evans:Suttogó című könyv befejezését valaki leírná nekem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:

...honnan?

Grace rájön, hogy Annie és Tom lefeküdnek egymással, bedühödik, kilovagol Zarándokkal. Tom és Frank elindul utánuk, de már csak akkor találják meg őket, mikor Zarándok egy kőfejtőben egy fehér csődörrel harcol, Grace pedig tulajdonképpen csapdába kerül, mert van ott egy kisebb ménes a csődörrel együtt. Tom odamegy Zarándokékhoz és valahogy elküldi onnan a feketét, de ez után a fehér csődör ellene fordul és egy ágaskodás után olyan erősen eltalálja a patájával Tom fejét, hogy Tom belehal (de ez tulajdonképpen szándékos, öngyilkosság-szerű). Egy évvel később a betett spirál ellenére Annie-nak gyereke születik, akit Matthew-nak neveznek el és tulajdonképpen Tomtól van. Grace megkapja az egyik csikót a farmról, ezért a házuknál istállót építenek a két lónak. Annie Chatamben, Robert New Yorkban él, Grace utazgat a kettő között, de aztán Robert péntekenként ott alszik.

A legvégén egy levélről van szó, amit még Tom írt Annie-nek ("Ha mégis elfelejtenéd."). Benne van az a zsineg, amit Tom visszavett tőle egyszer a folyóparti házban. Eennyi.

(most visszaolvastam, hogy viszonylag pontosan le tudjam írni, és durva, hogy három-négy év alatt hogy elfelejtettem néhány részletét. :'D)

2012. ápr. 3. 22:58
 2/3 A kérdező kommentje:
hu köszi most már így én is emlékszem...csak azért kérdeztem mert most néztem meg a filmet ami könyv alapján készült és a végénél rémlett valami a könyvből hogy tök máshogy van a befejezés :D
2012. ápr. 6. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:

/ugyanaz vagyok/

a filmet még nem néztem meg, mert azt hallottam róla, hogy igazából nem éri meg. Majd, majd... :D

2012. ápr. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!