Aki olvasta már a Legenda vagyok című könyvet, vélemény?!
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 16:16
1/3 anonim válasza:
Én olvastam és tetszett... bár egy kissé nehézkesen haladtam vele... ez lehet, hogy azért van, mert még egy kicsit fiatal vagyok hozzá és nem biztos, hogy jól ill. teljesen értettem a lényegét... de amúgy tetszett, főleg az a rész, amikor a kór eredete után kutat :) valószínűleg majd még elolvasokm egy-két-három év múlva újra, akkor talán könnyebb lesz :)
14/L
2/3 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszett, és nem értettem, mik azok a novellák a fele könyv után. A filmmel össze sem lehet hasonlítani a könyvet. Érthetetlen, gyors és egyáltalán nem köt le. Semmi izgalom nem volt benne. Ha nem olvastad, akkor nem is ajánlom.
3/3 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tettszett.Én le is tettem,nem volt türelmem folytatni.Unalmas,és nem köt le.Nem ajánlom, de hát ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!