Hallottatok már Anthony McSteelről?
Megjelent egy könyve Dora Harper és a fekete bárány és a könyv végén ott a második rész első pár oldala, de nem találtam további információt. Ki ez a személy? Magyar lenne? Várható megjelenése a 2. könyvnek?
Előre is köszönöm!
A második kötet elkészült. Az író három kötetesre tervezte a sorozatot, de sajnos azt már nem tudjuk meg hogy mi lett volna a harmadik kötetben. A szerző nekem azt mondta, hogy a második kötet szerinte sokkal jobb lett mint az első (még csak az elején tartok, de eddig tényleg jó). Nem tervezte el előre hogy mi fog történni a következő fejezetekben, úgy írta a cselekményt, ahogy éppen az eszébe jutott. Remélem a család ki fogja adni a második kötetet. Lehet hogy csak e-book formában fog megjelenni? A tervek szerint egy grafikus készített volna (vagy készít?) illusztrációkat is hozzá.
Isten nyugosztalja Anthony McSteelt!
Nagyon sajnálom :(( Nem tudtam (bár honnan is tudhattam volna?!) Nagyon örülnék annak, ha elolvashatnám a második kötetét is, a családja lehet kiadatja. (De nem hiszem hogy ez lenne most az első dolguk)
Mindenesetre örülök, hogy megvehettem a könyvét, és talán hamarosan, a másodikat is a kezemben tarthatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!