Mi a külömbség a két Twilight könyv között?
Mindkettő az Újhold, de más az oldalszám.. rövidített kiadás? Vagy mi? Az olcsóbb ugyanaz mint a drágább tartalmilag?
1. [link]
2.
tartalmilag szerintem ugyanaz:)
az oldalszám meg függhet a betűmérettől is lehet az egyik könyv kisebb betűvel van nyomtatva:)
1. külöNbség
2. szerintem is más a betűméret, a drágábban meg az eredeti borító van, míg az olcsóbban a filmes... Legegyszerább lenne, ha odamennél egy Alexandra boltba és megnéznéd magad.
Az olcsóbbikat "zsebkönyvnek" mondják :)
A tartalom ugyanaz, csak a kinézete más, filmes borító, apróbb betű, kisebb könyv és olcsóbb.
Semmi extra különbség nincs benne. :) Remélem tudtam segíteni :)
Szia! Az egyik a rövidített változat. Meg hát az egyik nagyon vékony, ujrahaszonosított papírból van mellesleg mivel rövidített változat így csak 2000 forint. (Az első könyvet illetően)
2. Ez a könyv az eredeti változat, így a könyv hosszabb, a lapok minősége sokkal jobb, szebb a borító/fedő oldala és bár mind a kető 501 oldalas (azt hiszem) így akkora különbséget nem lehet észrevenni, de a 2. Az jóval szélesebb könyv mint az 1. És a betűk is jobban elférnek a lapon így ez a könyv emiatt is drágul. (Az első könyvben széltől-szélig vannak a betűk) A második könyv ára most:4999
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!