Tudtok ajánlani könyveket 14 éveseknek?
Hát..fiú vagy, vagy lány? :D
Ha lány vagy, akkor Émile Ajar: Előttem az élet c. könyvét tudnám ajánlani...vagy Elenor H. Porter: Az élet játéka
Ezek nem olyan szépirodalmi könyvek, de nagyon jó mindkettő..
Szerelmes, hihetetlenül izgalmas könyveket Jacqueline Wilsontól ismerek, nagyon sok van...pl A tesóm nem semmi, Szerelmi leckék...
Fiú vagyok.
Szerelmesek nem hiszem, hogy lekötnének. Inkább kaland/történelmi témájú jobban érdekelne.
Szia!
Szerintem Rejtő Jenő könyveiben nem fogsz csalódni. Kezdd az Elátkozott part-tal és a Három testőr afrikában-nal.
Hááát.Az én öcsém (11éves)és nagyon imádja az egy ropi naplóját...De rajta kívül mindenki más is.Ha meg nem nagyon szeretsz olvasni,vagy inkább fiknak/fiukról szóló történetet,akkor: a 13 és 3/4 éves adrian mole titkos naplója
bár én lány vagyok,én is elolvastam és hát hűű.Meg ami nagyon nagyon jó, az a Percy Jakson sorozt..Abból van filmis...Na azok eszméletlen jóók...Remélem belenézel..És jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!